1. Forsiden
  2. Borettslag, sameier og velforeninger

Borettslag, sameier og velforeninger

VIKTIG MELDING!    

På grunn av korona-situasjonen må vi midlertidig stenge ned innsamlingen av grovavfall og tøy. Det blir ingen hentinger fra og med 23. mars. 

Vi vet ikke hvor lenge dette vil vare og tar derfor inntil videre ikke imot nye bestillinger. Vi har dessverre ikke kapasitet til å operere med ventelister eller å flytte bestillinger frem i tid. Du må derfor selv legge inn ny bestilling når situasjonen er normalisert og vi igjen kan drive henteordningene som normalt.

Innsamling av andre typer avfall går foreløpig som normalt.    

Vi beklager og håper på forståelse for dette!

**************

Dette gjelder samlede bestillinger på henting av grovavfall, hageavfall, farlig avfall og glass. Dersom du som enkeltperson i et borettslag ønsker å bestille henting av avfall, gjør du dette under "Privat husholdning".

Du trenger brukernavn og passord for å logge deg inn. Send en e-post med informasjon om hvilket borettslag det gjelder og adressen der avfallet skal hentes fra, samt kontaktperson med telefon og e-postadresse til post@hentavfall.no, så ordner vi det for deg.

Husker du ikke passordet? 

Grovavfall, hageavfall og farlig avfall hentes fra borettslag, sameier og velforeninger hovedsakelig på fredager. Det er separate skjema for hver av disse avfallstypene.

Logg inn