1. Forsiden
  2. Borettslag, sameier og velforeninger

Borettslag, sameier og velforeninger

På grunn av ferieavvikling vil det ikke være mulig å bestille samlet henting av grovavfall, hageavfall og farlig avfall fra borettslag i perioden 1. juli til 5. august. Vi starter opp med normalt drift fra 5. august.

Du kan bestille henting av farlig avfall, og maksimalt 3 m3 grovavfall eller hageavfall for din egen bolig gjennom henteordningen for enkelthusholdninger.

*****************************************************************

Dette gjelder samlede bestillinger på henting av grovavfall, hageavfall, farlig avfall og glass. Dersom du som enkeltperson i et borettslag ønsker å bestille henting av avfall, gjør du dette under "Privat husholdning".

Du trenger brukernavn og passord for å logge deg inn. Send en e-post med informasjon om hvilket borettslag det gjelder og adressen der avfallet skal hentes fra, samt kontaktperson med telefon og e-postadresse til post@hentavfall.no, så ordner vi det for deg.

Husker du ikke passordet? 

Grovavfall, hageavfall og farlig avfall hentes fra borettslag, sameier og velforeninger hovedsakelig på fredager. Det er separate skjema for hver av disse avfallstypene.

Logg inn